OFERTA DEZMEMBRARI

Suntem cel mai mare parc auto de dezmembrari din Bucuresti, un loc unde sunt salvate piese auto provenite de la vehicule care nu mai sunt funcționale sau au fost scoase din uz. Aceste piese pot fi vândute ca piese de rezervă pentru repararea altor vehicule. Acestea sunt adesea mai ieftine decât piesele noi, deoarece au fost utilizate anterior. În același timp, acestea pot fi, de asemenea, testate și verificate înainte de a fi vândute, astfel încât să se poată garanta funcționarea lor. Prin dezmembrarea vehiculelor contribuim și la protejarea mediului prin reciclarea materialelor și reducerea deșeurilor.

about us img1

Cine Suntem ?

O firma specializata in reciclarea autovehiculelor si comercializarea pieselor auto salvate din dezmembrari.

about us img2

Misiunea Noastra

Principala noastra misiune este sa fim liderul national al furnizarii de piese auto din dezmembrari, ne intereseaza de asemenea sa salvam mediul inconjurator prin reciclarea autovehiculelor.

about us img3

Ce facem Noi ?

Achizitionam autovehicule in orice stare si le reciclam. Scoatem piesele bune de folosit pe care le comercializam, iar restul trimitem la fier vechi.

about us img4

De ce Noi ?

Suntem cel mai mare parc de dezmembrari auto din Bucuresti, avem grija de mediu si ne dorim un viitor mai curat pentru noi toti si copiii nostri.

Motive sa colaborezi cu noi

Motivele pentru a colabora cu un parc de dezmembrări auto ar putea include accesul la piese auto de calitate la prețuri mai mici decât cele noi; posibilitatea de a găsi piese auto rare sau mai vechi, care nu se mai fabrică sau nu se mai găsesc în stoc la dealerii autorizați; reducerea costurilor de întreținere a vehiculului prin utilizarea de piese second-hand; posibilitatea de a vinde piese sau autovehicule uzate pe care le dețineți; contribuirea la reciclarea responsabilă a pieselor și componentelor auto în loc să fie aruncate la gunoi.

Avem mii de clienti zilnic

Mii de clienti din Bucuresti si din tara ne viziteaza sau comanda prin telefon piesele de care au nevoie. Livram oriunde in Romania si va oferim garantie pentru toate piesele achizitionate de la noi.

Gama larga de autovechicule

Cumparam si dezmembrari permanent autovechicule de la care scoatem si comercializam piesele in stare de functionare, de la Audi la Toyota, de la BMW la Opel si VW, Dacia, Fiat, Seat, Peugeot, Ford, Mercedes sau Skoda.

Vindem rapid si livram rapid

Toate comenzile, inclusiv cele online sau telefonice sunt livrate prin curier in aceeasi zi. Daca nu avem piesele pe stoc, va anuntam atunci cand le primim.

20+

Ani in Business

12000+

Piese Auto Zilnic

1000+

Auto Cumparate Lunar

6000+

Clienti Zilnic

Compara Piese (0) ×

Compare Clear All