Servicii de Calitate Dezmembrari Auto

Dezmembrările auto sunt efectuate pentru a obține piese auto folosite, care sunt încă utilizabile și pot fi vândute pentru a repara alte vehicule avariate. Acest proces este considerat o soluție mai economică și durabilă decât producerea de piese noi. De asemenea, dezmembrările auto sunt benefice și pentru mediu, deoarece reduc cantitatea de deșeuri generate de vehiculele avariate.

our services 1

Vanzari Piese Auto

Cauti piese auto?

Piesele auto din dezmembrări sunt piese recuperate din vehicule avariate sau scoase din uz. Aceste piese sunt verificate, testate și apoi vândute către clienți care doresc să repare alte vehicule sau să înlocuiască piese uzate. Printre aceste piese se pot număra motoare, cutii de viteze, sisteme de frânare, componente electrice, caroserii și multe altele. De obicei, aceste piese sunt vândute la un preț mai mic decât piesele noi, ceea ce le face o opțiune atractivă pentru cei care doresc să economisească bani la reparații.

Avantajele folosirii pieselor auto din dezmembrari:

  • Piesele auto sunt originale si in stare de functionare
  • Piese auto sunt oferite la un pret mai mic decat cele noi
  • Piesele auto din dezmembrari ajuta mediul inconjurator

Vrei sa iti vinzi masina ?

Dacă doriți să vindeți o mașină pentru dezmembrări, puteți contacta firma noastră specializată în acest serviciu. De obicei, o mașină pentru dezmembrări trebuie să aibă o anumită valoare a pieselor auto recuperabile pentru a fi acceptată de o firmă de dezmembrări. Înainte de a vinde mașina, este important să vă asigurați că ați luat toate documentele necesare și să informați autoritățile competente despre vânzarea vehiculului.

Avantajele vanzarii autoturismului la dezmembrari:

  • Primesti un pret corect pentru masina ta
  • Alegi sa primesti banii cash sau in contul tau bancar
  • Te bucuri ca ajuti la salvalrea mediului inconjurator
our services 2

Cumparari Auto Bucuresti

De ce sa colaborezi cu noi ?

Motivele pentru a colabora cu un parc de dezmembrări auto ar putea include accesul la piese auto de calitate la prețuri mai mici decât cele noi; posibilitatea de a găsi piese auto rare sau mai vechi, care nu se mai fabrică sau nu se mai găsesc în stoc la dealerii autorizați; reducerea costurilor de întreținere a vehiculului prin utilizarea de piese second-hand; posibilitatea de a vinde piese sau autovehicule uzate pe care le dețineți; contribuirea la reciclarea responsabilă a pieselor și componentelor auto în loc să fie aruncate la gunoi.

Avem mii de clienti zilnic

Mii de clienti din Bucuresti si din tara ne viziteaza sau comanda prin telefon piesele de care au nevoie. Livram oriunde in Romania si va oferim garantie pentru toate piesele achizitionate de la noi.

Gama larga de autovechicule

Cumparam si dezmembrari permanent autovechicule de la care scoatem si comercializam piesele in stare de functionare, de la Audi la Toyota, de la BMW la Opel si VW, Dacia, Fiat, Seat, Peugeot, Ford, Mercedes sau Skoda.

Vindem rapid si livram rapid

Toate comenzile, inclusiv cele online sau telefonice sunt livrate prin curier in aceeasi zi. Daca nu avem piesele pe stoc, va anuntam atunci cand le primim.

Compara Piese (0) ×

Compare Clear All